Global Plastics is een groothandel die al ruim 10 jaar kunststof halffabrikaten verhandeld aan verschillende branches. Wij bieden een breed pallet aan kunststoffen aan voor verschillende groepen.

Zo hebben wij een breed assortiment aan reclame kunststoffen zoals geschuimd PVC, aluminium sandwichpanelen, acrylaat, polycarbonaat, Pet-G etc. Deze kunststoffen worden gebruikt door reclamebedrijven, drukkerijen, signmakers, kunststofbewerkers, aannemers, glashandelaren, de lichtreclameindustrie etc.

Daarnaast hebben we een ruim assortiment in technische kunststoffen. Denk hierbij aan Teflon, HMPE, PE, Delrin en Nylon. Deze kunststoffen leveren wij aan machinefabrieken, machinebouwers, metaalbewerkers etc.
Ook hebben wij bouw-gerelateerde kunststoffen. Denk hierbij aan HPL, Polycarbonaat (Kanaalplaat) en sandwichpanelen. Deze leveren wij aan aannemers, bouwbedrijven en kassenbouwers.

Ons assortiment bestaat uit plaat-, staf en buismateriaal. Daarnaast leveren wij ook eindproducten en kunnen wij bewerkingen uitvoeren op de kunststoffen, zodat wij een product op maat kunnen maken voor u. Denk hierbij aan laseren, graveren, buigen, lijmen of draaien.

Voor Global Plastics kiezen als u op zoek bent naar kunststof is dan ook een logische keuze. Wij hebben een breed assortiment en een groot dealernetwerk. Hierdoor kunnen wij aan praktische alle kunststoffen komen. Dus welk merk, kleur, afmeting of dikte u ook zoekt, wij kunnen u ermee helpen.
Een ander voordeel is dat wij door heel Nederland en de rest van de Benelux kunnen leveren. Ook zagen wij uw platen netjes op maat zonder dat u met onnodige reststukken blijft zitten.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsgegevens


Global Plastics
Transistorstraat 7
1322 CJ Almere
Tel. +31 (0)85-0600035
Email: info@globalplastics.nl