Categorie
Prijs
50146
Perspex Blauw 750
Plexiglas Blauw 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Blauw 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Blauw 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Creme 128
Plexiglas Creme 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Creme 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Creme 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Geel 261
Plexiglas Geel 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Geel 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Geel 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Grijs 9981
Plexiglas Grijs 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Grijs 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Grijs 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Groen 692
Plexiglas Groen 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Groen 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Groen 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Ivoor 133
Plexiglas Ivoor 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Ivoor 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Ivoor 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Groen 6T81
Plexiglas Lichtgroen 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Lichtgroen 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Lichtgroen 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Oranje 363
Plexiglas Oranje 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Oranje 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Oranje 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Rood 440
Plexiglas Rood 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Rood 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Rood 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Perspex Violet 886
Plexiglas Violet 3 mm
67.50 per m2
Plexiglas Violet 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Violet 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service
Plexiglas Perspex Wit 069
Plexiglas Wit 10 mm
145.20 per m2
Plexiglas Wit 10 mm Uw voordelen voor Plexiglas Wit 10 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Wit 069
Plexiglas Wit 3 mm
50.14 per m2
Plexiglas Wit 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Wit 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Wit 069
Plexiglas Wit 4 mm
59.06 per m2
Plexiglas Wit 4 mm Uw voordelen voor Plexiglas Wit 4 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Wit 069
Plexiglas Wit 5 mm
72.50 per m2
Plexiglas Wit 5 mm Uw voordelen voor Plexiglas Wit 5 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Wit 069
Plexiglas Wit 6 mm
86.11 per m2
Plexiglas Wit 6 mm Uw voordelen voor Plexiglas Wit 6 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Wit 069
Plexiglas Wit 8 mm
116.04 per m2
Plexiglas Wit 8 mm Uw voordelen voor Plexiglas Wit 8 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Zwart 962
Plexiglas Zwart 10 mm
145.20 per m2
Plexiglas Zwart 10 mm Uw voordelen voor Plexiglas Zwart 10 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Zwart 962
Plexiglas Zwart 3 mm
50.14 per m2
Plexiglas Zwart 3 mm Uw voordelen voor Plexiglas Zwart 3 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Zwart 962
Plexiglas Zwart 4 mm
59.06 per m2
Plexiglas Zwart 4 mm Uw voordelen voor Plexiglas Zwart 4 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.
Plexiglas Perspex Zwart 962
Plexiglas Zwart 5 mm
72.50 per m2
Plexiglas Zwart 5 mm Uw voordelen voor Plexiglas Zwart 5 mm: Gratis op maat gezaagd zonder afname van reststukken Snelle levering Altijd A-kwaliteit materiaal Goede service Het merk dat wij verkopen is Perspex, zoals te zien is op de afbeelding.

Plexiglas Kleur gratis op maat

Plexiglas is er naast de heldere en opaal platen ook in veel kleuren. Plexiglas kleur is er zowel in massieve kleuren (niet transparant), maar ook in transparante kleuren, waaronder fluor kleuren en frosted kleuren. Deze keuze in deze platen is enorm en iedere fabrikant heeft zijn eigen gamma. Hieronder ziet u ons assortiment aan Plexiglas Kleur die wij actief aanbieden. Uiteraard kunnen wij meer kleuren aanbieden dan alleen diegene die op de website staan. Vraag deze gerust bij ons aan.

Eigenschappen van Plexiglas gekleurd

Plexiglas Kleur wordt op 1 manier gemaakt. Waar Plexiglas Helder en opaal zowel in XT als gegoten kwaliteit worden gemaakt, zijn kleuren in Plexiglas altijd in gegoten kwaliteit. Dit betekend dat de platen op alle mogelijke manieren kunnen worden bewerkt.

De meeste kleuren hebben een glanzend oppervlak. Dit geldt zowel voor de massieve kleuren als voor de transparante kleuren. Er zijn wel matte platen op de markt. Zowel Plexiglas wit als zwart is er in bepaalde diktes ook met een matte zijde en ook de frosted platen hebben een mat oppervlak.

De standaardafmeting van de platen zijn net zoals alle gegoten platen 3050 x 2030 mm. Qua dikte is het vrijwel altijd 3 mm. Afhankelijk van bepaalde kleuren of type kleuren zijn er soms meerdere diktes op de markt. Dat leggen we hieronder verder uit.

Plexiglas Kleur plaat offerte

Welke Plexiglas kleuren zijn er?

Er is qua type kleuren een grote verscheidenheid. Allereerst zijn er de massieve kleuren. Dit zijn de witte en zwarte platen maar ook de unikleuren. Deze massieve kleuren zijn niet transparante platen en laten maximaal 3% licht door. Dit is praktisch niet waarneembaar.

Naast de massieve platen zijn er ook transparante kleuren in Plexiglas. Hier kun je door heen kijken. De platen laten zeker 60% van het licht door. Ook zie je alles door de plaat heen. Dit geldt ook voor de fluor kleuren, smoketinten die er zowel in bruin als grijs zijn. Verder zijn er nog de glasslook platen. Deze hebben een groene tint die vooral op de randen goed zichtbaar zijn. Verder is deze plaat volledig transparant. Er zijn ook meer heldere platen met een lichte tint zoals in blauw.

Ook zijn er Frosted platen in Plexiglas kleur. Deze platen hebben een ruwer oppervlak. Ze hebben een gezandstraald uiterlijk en zijn vaak ook mat van kleur. De meeste kleuren zijn namelijk glanzend. De heldere en opaal plaat in Frost lijken op melkglas. Frosted platen zijn er ook in alle kleuren van de regenboog.

Plexiglas Kleur wordt meestal in 3 mm geproduceerd. De massieve kleuren zijn er in mindere mate ook in 8, 19 en 30 mm. Deze diktes worden vaker gebruikt voor signing/freesletters. Ook de witte, zwarte en frosted helder en opaal platen worden in meerdere diktes gemaakt. Dit begint bij 3 mm en loopt vaak door tot 10 mm.

Toepassingen Plexiglas Kleur

Plexiglas Kleur kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Veelal zien we het terug binnen een interieur of voor signing. Het materiaal is goed te bewerken en kan in allerlei vormen worden gesneden. In veel kantoren en winkels vinden we dan ook Plexiglas in kleur terug. Ook voor lichttoepassingen wordt het veelal gebruikt. Door de ruime keuze aan kleuren zijn er veel mogelijkheden voor creativiteit.

Plexiglas Kleur plaat