Categorie
Prijs
1300
Geen producten

Plexiglas Buis op maat

In kunststof wordt veel buismateriaal gemaakt, zoals PVC-buizen en buizen van PE. Deze hebben vaak technische toepassingen. Plexiglas buis is vaak meer een zichtproduct. De buizen zijn vrijwel altijd helder. Aangezien buismateriaal vaak op projectbasis wordt gebruikt, hebben wij ze ook niet standaard op de website staan. U kunt dit het beste aanvragen via info@globalplastics.nl

Er is namelijk een ruim aanbod aan verschillende diameters en wanddiktes.

Plexiglas Buis offerte

Eigenschappen van Plexiglas Buis

De Plexiglas buizen worden vaak op een standaardlengte geproduceerd. De fabriekslengte waarin ze worden geleverd zijn vaak 2000 mm. De meeste buizen worden in XT kwaliteit gefabriceerd en zijn dus een extrusie product.

Qua kleur worden de buizen standaard in helder Plexiglas gemaakt. Andere kleuren zijn wel mogelijk maar moeten altijd bij de fabriek opgevraagd worden. Deze worden dan per batch gemaakt. Dit gaat dus altijd op projectbasis.

De buizen worden in verschillende diameters gemaakt, van enkele mm’s doorsnee tot buizen met een diameter tot wel 1000 mm. Ook zijn de buizen er in verschillende wanddiktes. De wanddikte kan extra stevigheid geven aan de buis.

Plexiglas Buis

Toepassingen Plexiglas Buis

De toepassingen van Plexiglas buis zijn vaak voor displays, meubelbouw en winkelinrichting. Ook worden sieraden vaak gepresenteerd op Plexiglas buis zoals kettingen, armbanden en horloges. Verder zien we de buizen als “piekenpijp” of voor opslag van voer van dieren.