Categorie
Prijs
13542
Plexiglas rond op maat
Plexiglas Rond Helder 10 mm
14.20542.00
Plexiglas rond op maat
Plexiglas Rond Helder 2 mm
13.40196.00
Plexiglas rond op maat
Plexiglas Rond Helder 3 mm
14.00239.00
Plexiglas rond op maat
Plexiglas Rond Helder 4 mm
13.60282.00
Plexiglas rond op maat
Plexiglas Rond Helder 5 mm
13.60326.00
Plexiglas rond op maat
Plexiglas Rond Helder 6 mm
13.80369.00
Plexiglas rond op maat
Plexiglas Rond Helder 8 mm
14.00455.00

Plexiglas rond

Plexiglas rond of plexiglas cirkels zijn een veelvoorkomend eindproduct van plexiglas platen. Zowel als decoratie of bijvoorbeeld signing, wordt er regelmatig om rond plexiglas verzocht.

Om die reden hebben wij deze plexiglas cirkels gemaakt in meerdere diktes en diameters die veel voor komen. Zo kun je snel een cirkel bestellen zonder gedoe.

Plexiglas Rond op maat Banner

Rond plexiglas eigenschappen

De cirkels die wij standaard aanbieden zijn plexiglas cirkels in helder/transparant. Wij kunnen de cirkels zowel in XT als gegoten kwaliteit maken. Dit gebeurd aan de hand van een freesmachine of lasersnijmachine.

Het materiaal is dan ook volledig transparant, net zoals glas en heeft afhankelijk van de manier hoe wij hem produceren een matte of glanzende rand.

Uiteraard kunnen wij ook plexiglas rond produceren in andere kleuren en ook met andere materialen. Je kunt dan via info@globalplastics.nl hiervoor een offerteaanvraag doen.

Plexiglas rond op maat

Plexiglas rond zoals wij het op de website hebben staan is niet altijd precies hetgeen wat jij zoekt. Je kunt net een andere dikte of diameter nodig hebben. Uiteraard helpen wij je dan graag verder, aangezien wij plexiglas cirkels volledig op maat, tot op de mm nauwkeurig voor je kunnen maken. Ook qua aantallen kan het voor jou gunstiger zijn om een offerte aan te vragen. Wij maken dan een prijs op maat op basis van jouw aanvraag. Stuur deze aanvraag gerust naar info@globalplastics.nl.

Plexiglas rond foto

Plexiglas rond, cirkel of een andere vorm

Is een plexiglas cirkel op maat niet hetgeen wat jij zoekt, maar wil je een andere vorm uit plexiglas hebben? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Naast cirkels kunnen wij allerlei vormen laseren uit plexiglas met een lasermachine. Stuur ons gerust een tekening toe, en wij maken graag een prijs op maat.