Categorie
Prijs
1300
Geen producten

Plexiglas staf op maat

Plexiglas staf is net zoals Plexiglas buis geen product wat een enorme doorloop snelheid heeft. Het wordt vaak gebruikt op projectbasis. Het stafmateriaal, of het nu vierkant of rond is, is vrijwel altijd helder van kleur. U kunt dit het beste aanvragen via info@globalplastics.nl

Plexiglas Staf offerte

Eigenschappen van Plexiglas Staf

Plexiglas stafmateriaal is er in rondstaf en vierkant staf. Ook wordt het voornamelijk gemaakt in helder Plexiglas. De standaard lengtemaat van Plexiglas staf is 2000 mm. Het materiaal kan in verschillende diameters en afmetingen worden besteld. Dit kan oplopen tot zo’n 50 a 60 cm diameter.

Stafmateriaal wordt zowel in gegoten als XT kwaliteit gemaakt. Afhankelijk van uw toepassing of bewerking kan het verstandig zijn om dan bijvoorbeeld voor gegoten materiaal te kiezen.

Plexiglas Staf

Toepassingen Plexiglas Staf

Qua toepassing wordt het stafmateriaal vaak voor winkelinrichting gebruikt. Het materiaal kan gelaserd worden en wordt vaak in cilinders gelaserd. Hier kunnen producten mooi op gepresenteerd worden. Ook worden ze gebruikt om displays mee op te bouwen of kunnen er sieraden aan worden opgehangen zoals ze in winkels gebruiken. Verder kan het Plexiglas stafmateriaal ook worden gesneden en worden gebruik voor lampen. Dit geeft een bijzonder mooi lichteffect. Het materiaal zien we dan ook vaak terug in creatieve toepassingen met Plexiglas.