Bij Global Plastics kiezen we altijd voor betrouwbare partners als het aankomt voor de keuze van onze materialen. Fabrikanten maken soms 1 of meerdere soorten kunststof. Bij Global Plastics kijken wij altijd naar de kwaliteit, maar uiteraard ook naar de prijs en leveringscondities.

Om die reden werken wij samen met Macrolux. Dit is een fabrikant en groothandel in polycarbonaat, en in het bijzonder polycarbonaat kanaalplaten.

Macrolux als partner

De reden om met Macrolux samen te werken zit hem in hun sterke product. Doordat zij als fabrikant nauw betrokken zijn en hun eigen producten al vele decennia produceren, weten wij dat hun kwaliteit stabiel is. Daarnaast hebben ze een bijzonder breed assortiment aan platen. Macrolux kent platen 4 t/m 32 mm dik en ook speciale warmtewerende platen. Er zijn weinig fabrikanten die zo’n breed aanbod hebben en deze ook allemaal actief kunnen leveren. Ook kunnen ze deze producten wereldwijd leveren, aangezien ze over de gehele wereld fabrieken en groothandels hebben.

Daarnaast heeft Macrolux alle bijbehorende profielen en toebehoren om een volledige dakconstructie met polycarbonaat te maken. Van tussen- en zijprofielen tot aluminium tape en muuraansluitingen. Ze hebben het hele gamma.

Bestel deze hoge kwaliteit polycarbonaat kanaalplaten van Macrolux hier.