Steeds meer mensen zijn op zoek naar Plexiglas. Wij maken Plexiglas kopen een stuk makkelijker. Niet meer een standaard plaat bestellen bij een bouwmarkt of zelf alles moeten zagen. Bij Global Plastics kunt u Plexiglas kopen zonder al het gedoe. Wij hebben een ruim assortiment en zagen alle platen gratis voor u op maat zonder rest. Wij zagen de platen op de mm nauwkeurig. Zo besteld u precies wat u nodig heeft en kunt u de plaat gelijk gebruiken zonder gedoe. Plexiglas op maat kopen doet u dus goed bij Global Plastics.

Welke Plexiglas is er te koop?

Uiteraard zijn er vele soorten Plexiglas te koop. Er zijn platen in helder of opaal, maar uiteraard ook in allerlei kleuren. Of dot nou massieve kleuren zijn of transparante kleuren. Er is een enorm aanbod aan Plexiglas platen om te kopen.

Wij bieden een breed pallet aan kleuren, diktes en afmetingen aan. Wij hebben een ruim assortiment aan platen liggen en werken samen met meerdere fabrieken. Zo kunnen wij u altijd helpen met de juiste plaat en kunt u precies dat Plexiglas kopen dat u nodig heeft. Uiteraard kunnen wij de platen op maat zagen voor u. Ook bezorgen wij de platen door heel Nederland en België bij u thuis.

Bewerkt Plexiglas Kopen

Wilt u niet alleen een standaard Plexiglas plaat kopen, maar moet deze ook bewerkt worden? Dat is geen enkel probleem. Naast het op maat zagen kunnen wij ook Plexiglas frezen, boren, buigen, laseren, polijsten en lijmen. De mogelijkheden met dit materiaal zijn eindeloos.

Als u een tekening of schets heeft van wat u nodig heeft, dan maken wij het netjes op maat voor u. Bewerkt Plexiglas kopen is dan ook altijd mogelijk. Dit scheelt u een boel gedoe. Wilt u graag een bewerkte Plexiglas plaat hebben? Dan kunt u dit bij ons aanvragen via de mail.