Op zoek naar plexiglas of polycarbonaat bij de bouwmarkt, zoals polycarbonaat platen Gamma op maat bestellen? Het is tegenwoordig steeds meer een uitdaging om kunststof platen zoals polycarbonaat kopen. Voorraden zijn kleiner, het assortiment is kleiner en ook het op maat zagen is lang niet meer bij elke bouwmarkt mogelijk.

Polycarbonaat platen Gamma op maat

Polycarbonaat platen van de Gamma zoals de polycarbonaat kanaalplaten, zijn vaak verkrijgbaar in 16 en soms ook 10 mm. Deze liggen er vaak in standaard afmetingen. Niet elke Gamma heeft echter een zagerij of heeft deze bemand om jouw kanaalplaten of polycarbonaat platen op maat te zagen en anders zitten hier kosten per zaagsnede aan vast. Hierdoor kan de prijs sneller oplopen.

Transport polycarbonaat platen Gamma

Daarnaast is er het vervoer van polycarbonaat platen. Vaak zijn deze van een grote afmeting zodat deze niet altijd mee kunnen in een auto. De bus van je buurman lenen, of simpelweg de transportkosten betalen die de Gamma doorrekent zijn vaak de enige opties.

Polycarbonaat platen bij Global Plastics

Het kan echter ook anders. Bij Global Plastics kun jij polycarbonaat platen op maat laten zagen, zonder afname van rest en zonder bijkomende kosten. Ook leveren wij polycarbonaat platen door de gehele Benelux. Hieronder vind je ons assortiment aan kanaalplaten, maar we hebben ook massieve polycarbonaat platen. Koop je polycarbonaat platen Gamma met dezelfde kwaliteit dus gemakkelijk en snel via Global Plastics.