Ga jij meestal naar de bouwmarkt voor jouw spullen zoals polycarbonaat platen Hornbach? Dan loop je vaak tegen een aantal dingen aan. Zo is er vaak weinig keuze, liggen de platen er op standaard afmetingen, is op maat zagen niet mogelijk of duur, en het transport naar huis een uitdaging.

Polycarbonaat platen Hornbach op maat

Polycarbonaat platen zoals de kanaalplaten van Hornbach zijn vaak in een diktes beschikbaar. Meestal is dit de 10 en 16 mm. De platen liggen er in standaard fabrieksmaten. Aangezien niet elke Hornbach een zagerij heeft of iemand die het kan bedienen. Mits de platen op maat gezaagd kunnen worden, betaal je per zaagsnede. Als er niemand beschikbaar is, dan moet je de platen zelf zagen.

Transport polycarbonaat platen Hornbach

Naast het zagen van polycarbonaat platen heb je ook transport nodig voor de platen. Meestal passen de platen qua formaat niet in een auto, dus een bus en kleine vrachtauto is dan aan te bevelen. Als je dit niet zelf beschikbaar hebt, dan kun je bij de Hornbach eventueel het vervoer regelen voor de polycarbonaat platen. Hier zitten vaak wel stevige vervoerskosten aan vast.

Polycarbonaat Kanaalplaten bij Global Plastics

Wil jij zonder gedoe polycarbonaat platen Hornbach bestellen, dan zijn er ook andere mogelijkheden. Bij Global Plastics nemen wij al het gedoe uit handen. Dus geen lange levertijden, een ruim assortiment aan platen, gratis op maat gezaagd, dus je kunt de platen direct installeren en ook een snelle levering door de gehele Benelux. Dus geen gedoe met zelf zagen of de bus van je buren lenen, bij Global Plastics maken wij het makkelijk en kun je direct aan de slag. Hieronder vind je ons gehele assortiment aan polycarbonaat platen.